Деца подкрепят с театър "Пирогов"

Деца подкрепят с театър "Пирогов"Малчугани изнасят театрално представление в подкрепа на УМБАЛ "Н.И.Пирогов". Инициативата е част от фестивала СЛЕДАТА 2017 на Нов български университет. Това съобщиха от пресцентъра на болницата.
50% от приходите от билети за „Алиса в страната на чудесата“ (10 юни) ще отидат за ремонт на Клиниката по вътрешни болести на лечебното заведение.
Над 60 деца на възраст от 6-16 години, обучавани в Юнити Академия, ще представят своите творчески проекти в периода 3-10 юни. Те ще са в направленията: театър, изобразително изкуство, творческо писане, инженерство и архитектура, роботика.
Клиниката по спешни вътрешни болести е високо специализирано звено, в което се предоставя висококачествена, специализирана стационарна и диагностично-консултативна медицинска помощ в областта на Вътрешните болести. Дейността й се основава на правилата за добра медицинска практика и националните стандарти за Вътрешни болести - чрез прилагане на съвременни методи за диагностика, лечение, рехабилитация и профилактика. Осигурен е 24-часов прием на болните.
В спешната клиника по вътрешни болести се спасяват десетки хора в изключително тежко клинично състояние. Тя се нуждае от спешен ремонт, тъй като такъв не е правен от 2000 г. насам.
Със своята инициатива да заделят 50% от приходите от продажбата на билети за представлението на „Алиса в страната на чудесата“, учениците поставят началото на дарителска кампания в полза на болницата, която поема най-тежките спешни случаи в България, обясняват организаторите на инициативата.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД