С поредна антиспин кампания за 14 февруари

С поредна антиспин кампания за 14 февруари За насърчаване на безрисковото сексуално поведение на младите хора за 11-а поредна година Програма „Превенция и контрол на ХИВ/СПИН” организира национална антиспин кампания за 14 февруари - Деня на влюбените.
По повод кампанията РЗИ-Стара Загора организира съвместно с НПО и училища от града серия от мероприятия на същата дата. Сутринта преди началото на учебните занятия ученици и преподаватели от ПГВМ „Ив. Павлов” ще бъдат посрещнати с валентинки и презервативи на фона на мултимедийна презентация и приятна музика.
По-късно РЗИ ще представи резултатите от проведено анкетно проучване „Какъв е рискът за мен?” сред ученици от 11 училища в гр. Стара Загора.
Проявите включват още изяви на доброволци от СНЦ „Свят без граници” сред клиентите на „Чар такси” в Стара Загора, викторина в кв. „Лозенец” с участие на отбори, сформирани от младежи на квартала, музикална програма „Ден на любовта” в парк „Пети октомври” и др.
Ще бъде отбелязана първата годишнина от откриването на конструкцията „Сърце” в Градската градина чрез символично закачване на катинари.
Вечерта от 19.30 ч. в Младежки дом ще се представи театралната постановка „ Издирва се: Любов”.
„Здравна поща”, източник: РЗИ-Стара Загора

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД