Безплатни сърдечни прегледи в Александровска болница

Безплатни сърдечни прегледи в Александровска болницаВсяка сряда, от 14.30 до 17 ч., в Клиниката по кардиология на УМБАЛ "Александровска" се извършват прегледи на хора със сърдечни оплаквания. Прегледите не се заплащат и не изискват направление от специалист. Включват: консултация с кардиолог, измерване на кръвно налягане, електрокардиограма, ехокардиография, назначаване на терапия и хоспитализация при необходимост.
От тях могат да се възползват хронично болни пациенти, а също и хора със съмнение за развитие на сърдечно-съдово заболяване.
Пациентите с хронични заболявания е желателно да носят медицинска документация, свързана със заболяването.
Кардиологичната клиника е част от проекта за създаване на Център за ранна диагностика и лечение на онкологични заболявания в УМБАЛ "Александровска", който се реализира със средства от Европейския фонд за регионално развитие и от държавния бюджет на Република България. По проекта, клиниката въведе в експлоатация авангардна за страната апаратура за диагностика и лечение на сърдечносъдовите заболявания.
Тел. за записване: 02/9230 467 (всеки ден от 8-16 ч.)
При съмнения за остри коронарни синдроми или за консултация на тежки или проблемни болни със сърдечни заболявания: тел. 02/ 9230 216 (денонощно).
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД