Връчиха грамоти на изявени лекари от Стара Загора

 Връчиха грамоти на изявени лекари от Стара ЗагораОбластният управител Живка Аладжова се срещна с представителите на Регионалната лекарска колегия д-р Георги Бакоев (председател), д-р Слави Славов (член на УС), с отличените лекари д-р Станимир Трошев и д-р Ангел Будаков. Заради ангажименти с пациенти в срещата не се включиха д-р Мирка Колева и доц. Александър Юлиянов.
Това е най-хуманната и благородна професия, която изисква ежедневните ви усилия и постоянство за опазване на здравето ни, помощта ви е неоценима, каза Живка Аладжова.
По време на срещата лекарите разговаряха за приоритетите в регионалната политика в сферата на здравеопазването, за необходимата подкрепа на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович”, за приоритетите в новия програмен период 2014-2020 год.
Областният управител връчи грамоти на д-р Ангел Будаков – анестезиолог от “Комплексен онкологичен център-Стара Загора” ЕООД,  за изключителния принос в болничната помощ, и на д-р Станимир Трошев – специалист офталмолог от МЦ “Трошев”–Стара Загора, за изключителния принос в офталмохирургията. Д-р Бакоев получи отличията на д-р Колева и на доц. Юлиянов.
В дискусия по време на срещата Аладжова сподели решенията, до които стигнаха гражданите по време на заседанието на Обществения консултативен съвет. Обществената подкрепа е толкова необходима, колкото и подкрепата от държавата, категоричен бе председателят на РЛК д-р Бакоев. Според него, в Стара Загора трябва да се води политика за задържане на медицинските кадри и за запазване на медицинския факултет. Негативизмът, насаждан през последните години към лекарската професия, не ни отказа да работим, каза д-р Славов. По неговите думи всеки лекар милее за своите пациенти и бди денонощно за здравето им. Радваме се на признанието на обществото, най-вече когато получаваме благодарността на обикновените българи за добре свършената работа, каза д-р Трошев.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД