В НГЛ изследват без присъствие на пациент

 В НГЛ изследват без присъствие на пациентОт началото на октомври пациентите от цялата страна ще могат да се възползват от услугите на Националната генетична лаборатория (Лаборатория по Клинична генетика, СБАЛАГ “Майчин дом” – София) без да се налага да напускат родните си места. Широкият набор от генетични изследвания за носителство ще бъдат достъпни навсякъде в страната, благодарение на партньорството между НГЛ и компания НМ Дженомикс, която ще подсигурява  организирането, обслужването, логистиката на пробите и получаването на резултатите на всички желаещи в страната, за които придвижването до столицата е трудно, а понякога и невъзможно.
НГЛ е център за диагностика, профилактика и контрол на лечението на над 120 редки генетични болести и генетични предразположения . Тя поддържа Национална ДНК банка и Национален генетичен регистър и е един от най-важните центрове в България за обучение на наши и чужди студенти и специализанти в областта на Молекулярната медицина. Благодарение на високото качество на услугите, както и на огромния набор от изследвания, които провежда, в Националната генетична лаборатория годишно се изследват около 100 000 пациента по различни направления.
НМ Дженомикс е Групова практика за специализирана медицинска помощ, насочена към разработване и позициониране на българския пазар на генетични изследвания в сферата на  пренаталната грижа – неинвазивни тестове за най-честите генетични аномалии при плода – Пренатест, заболявания като Муковисцидоза, Тромбофилия и др., както и в сферата на онкологията.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД