Европейските държави масово търсят наши лекари

Европейските държави масово търсят наши лекариФренски болници търсят наши лекари за дежурства през уикенда, както и за работа по заместване през август. Офертите са примамливи за медици, които знаят перфектно езика. Най-много французите са готови да платят за анестезиолози и хирурзи, които да оперират в събота и неделя - по 600 евро на ден. Болниците им осигуряват хотел, но кандидатите сами трябва да си платят пътя.
Невероятните 5000 евро пък дава Дубай за български сестри. Офертата е за няколко частни клиники, а договорът е от 1 септември.
Единственото изискване е владеенето на английски език, а допълнителен бонус е осигурена безплатна квартира. Сестри търсят и болници в Ирландия, като заплащането е между 15 и 18 евро на час. Германия набира лекари от всички специалности, в Дания имат нужда от психиатри, педиатри, ревматолози, кардиолози, невролози и хирурзи, Швеция търси патолози, педиатри, офталмолози и джипита, а Норвегия – гинеколози, хирурзи, психиатри и семейни лекари.
Всяка година страната ни напускат около 500 медици и 1600 сестри. Куфарите за чужбина стягат 80% от завършващите лекари, а средната възраст на работещите доктори у нас е 54 години.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД