Организират безплатно зелено училище за страдащи от болестта на Крон и илцерозен колит

Организират безплатно зелено училище за страдащи от болестта на Крон и илцерозен колитЗелено училище за хора, живеещи с болестта на Крон и улцерозен колит ще се състои в периода 20-22 юни в Боровец. Това съобщават организаторите на събитието от Българска асоциация болест на Крон и улцерозен колит.
Целта на мероприятието е преди всичко хората, живеещи с възпалителни чревни заболявания да повишат познанията си за тях, за ролята на пациентската организация, а също така и да способства за стимулиране на комуникацията и обмяната на опит между пациентите с подобни заболявания.
Идеята е в непринудена обстановка, на фона на лекциите които ще бъдат изнесени, да бъдат задавани въпроси и да се коментират теми и казуси, които засягат пациентите с такива болести.
За лектори са поканени специалисти, които имат богат опит с тези заболявания - сред тях проф. Людмила Матева, национален консултант по гастроентерология и ръководител на гастроентеролог ичната клиника в болница УМБАЛ “Св. Иван Рилски” и проф. Владимиров, ръководител на клиниката по гастроентерология в УМБАЛ "Царица Йоана -ИСУЛ".
Мероприятието е отворено за всички, които са с болест на Крон, улцерозен колит или друга форма на хронично възпалително чревно заболяване.
При желание за участие, е необходимо да се попълни регистрационна форма за участие, която трябва да се изпрати на имейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. със subject – Registration Borovets, не по-късно от 13 юни.
Транспортните разходи, както и разходите за нощувки ще се поемат от Българска асоциация болест на Крон и улцерозен колит.
Допълнителна информация за събитието желаещите могат да получат на интернет адреса на организацията www.babkuk.org.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД