Организират благотворителен базар в подкрепа на недоносени деца

Организират благотворителен базар в подкрепа на недоносени децаФондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен базар „Подари мъничко вълшебство” в подкрепа на недоносените деца в България. Той ще се проведе на 1 юни 2014 г., неделя, от 10 до 10 ч. при Голямата поляна в Южен парк в София.
Базарът „Подари мъничко вълшебство” ще даде възможност да се почете Деня на детето по един забавен, но и социално отговорен начин - чрез подкрепа на каузата на недоносените деца в България.
Ще има много изненади за малки и големи - прекрасни, оригинални, ръчно изработени предмети, красиви и много вкусни сладки и бонбони, книжки за малки и пораснали деца, картички, уникални бижута, сувенири и още много красоти, предоставени от невероятните творци, доброволци към Фондацията.
Всички събрани средства от базара „Подари мъничко вълшебство” ще се изразходват за закупуване на жизненонеобходима апаратура и оборудване за неонатологичните отделения, в които са настанени най-крехките дечица.
До момента Фондацията е направила дарения за над 20 неонатологични отделения в цялата страна, които включват гнезда за кувьози, перфузори, пулскосметри, кислородни палатки, информационни табла в подкрепа на кърменето (съвместно с Националната асоциация подкрепа за кърмене), завивки, електронни везни.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД