В Бургас преглеждат безплатно за разширени вени

В Бургас преглеждат безплатно за разширени вениЗа четвърта поредна година съдовите хирурзи от Многопрофилната болница за активно лечение в Бургас се присъединяват към Националната кампания за борба с разширените вени
Тя се осъществява със съдействието на Българското национално дружество по ангиология и съдова хирургия и Националното дружество по флебология.
По последни данни над 1 500 000 българи страдат от разширени вени, но за помощ от специалист се обръщат една минимална част от тях.
Най-често засегнати са работещите на пълен работен ден с обездвижване на работното място, фамилна обремененост и наднормено тегло, като симптоми се наблюдават все по-често и при по-млади пациенти.
Разширените вени са прогресиращо заболяване, започващо с болка, оток, чувство на тежест в краката, което ако не се лекува не само нарушава естетичния им вид, но води до образуването на незарастващи, болезнени и трудни за лечение язви, влошаващи качеството на живот на пациента. През месеците юни и юли гражданите на Бургас ще имат възможност за безплатни консултации със специалист. За целта е необходимо предварително записване в лечебното заведение.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД