Eротичният SMS е знак за сериозна връзка

Eротичният SMS е знак за сериозна връзкаИзпращането на еротичен SMS е знак за сериозни отношения, смятат британски учени, които проучили 15 000 представителки на нежния пол на възраст между 18 и 40 години.
С всяко следващо поколение мъжете и жените започват все по-често да комуникират със съобщения. В SMS-ите се поверява понякога доста лична информация. В проучването участват само жени без съпрузи и постоянни партньори.
От тях приблизително 43% признават, че миналия месец са изпращали еротични съобщения. 65 на сто от жените се осмеляват да го направят само, ако възприемат отношенията си с този мъж като сериозни. Това не пречи на 36 % от момичетата да изпращат SMS-и със сексуален подтекст на повече от един мъж. 27% от участничките споделят, че поне веднъж са изпращали своя гола снимка на приятеля си.
Според психолозите тази тенденция се дължи на факта, че скромността вече не е важна ценност в модерния свят. Социалните мрежи и електронната поща оказват голямо влияние на личните взаимоотношения.
Анкетираните прекарват във Фейсбук средно по 10 часа седмично. Много от жените слушат съветите на вестници и списания и женски токшоута.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД