С Тri-Active в "Балис естетик" подмладяват лице и тяло

С Тri-Active в "Балис естетик" подмладяват лице и тялоВидими резултати за подобряване състоянието на кожата
Иновативната система е създадена за лечение на целулит

В Център за здраве и красота "Балис естетик" предлагаме цялостна концепция за естествено красива кожа, добре поддържан външен вид, здрав дух и тяло.
В арт обстановка, любезно и с професионализъм ще поглезим нашите клиенти с разнообразни процедури и специални терапии. В стремежа ни към красота избрахме за вас селективна козметика и класна апаратура. Една от последните предлагани терапии на "Балис" за лице е лазерното подмладяване.
С Тri-Active в "Балис естетик" подмладяват лице и тялоСистемата Тri-Active на DEKA е оборудвана със специални наконечници, разработени съгласно анатомичните особености на тялото и лицето.
Лазерното подмладяване е уникален метод за бързо и ефективно подобряване на състоянието на кожата. Уникалността е в това, че активизира и ревитализира едновременно и дълбоките, и повърхностните слоеве на дермата. Методът не нарушава целостта на кожната покривка и води до ясно видими и дълготрайни резултати. На фона на "меко" въздействие на лазерното лъчение (1 лъч), в комбинация с охлаждане на епидермиса, се постига загряване на нужните слоеве на кожата. Това способства стимулирането на фибробластите за синтеза на собствен колаген. Лазерното подмладяване позволява за кратък период кожата да се подмлади, редуцира и заличава бръчките, капилярните мрежички и хиперпигментните петна. Още след първите процедури кожата става по-гладка, с повишен тонус и свеж цвят. За период от 1-3 седмици видимо се подобрява състоянието на кожата. Терапията предотвратява появата на нови бръчки, подходяща е за всички възрасти няма период на възстановяване. Препоръчителният брой процедури за лице е 8 - по две в седмица.
Екипът от професионалисти се стреми да предлага услуги на високо ниво, които са съобразени с желанията на клиентите за постигане на максимален ефект и удовлетвореност. За вас избрахме лазерно лечение на целулит.
С Тri-Active в "Балис естетик" подмладяват лице и тялоTri Active на DEKA е иновативна система, създадена за лечение на целулит и мастни натрупвания на кожата във всички области на тялото. Накрайникът за тяло е с 6 лъча и използва биополярна техника с всмукване, което предизвиква нагряване само на кожни гънки с дълбочина и локализирани действия върху дермата и хиподермата. Продължителното охлаждане дава възможност за защита на повърхностните слоеве на кожата. Действа благоприятно върху венозно-лимфните структури, което проличава от резултатите на дрениращия ефект, лифтинг ефект и стимулира производството на колаген. С помощта на комбинирани действия на три различни метода се възстановява нормалният баланс на кожата:
дълбока лазерна стимулация, която възстановява артериална и венозни системи;
локализирана охлаждаща система, която редуцира отоците;
ритмичен масаж чрез всмукване, които стимулира лимфната помпа - лимфен дренаж
Целулитът е сериозно заболявате на мастната и съединителната тъкан, като в резултат се затруднява локалната кръвна и лимфна циркулация. Нарушава се също и обмяната на веществата, водеща на свой ред до забавяне на елиминирането на токсини и задържане на вода. Действието на апарата е в стимулирането на съединителната и мастната тъкан, позволяващи елиминирането на токсините и възстановяване на нормалното съотношение на колаген в кожата.
Препоръчителният брой процедури за тяло е 14 - по 2 в седмица.
Качествена козметика, модерна апаратура и професионализъм са факторите, които ще ви накарат да ни потърсите отново.
Центърът се намира на ул. "Любен Кравелов" 107 (западната страна на Механотехникума), тел.: 042/959988; 0889699881. Работно време: от понеделник до петък от 10 до 19 ч., събота от 10.30 до 17.30 ч. Всички новости и услуги може да видите на www.balisestetic.com и на фейсбук страницата на центъра www.facebook/balisestetic.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД