Сребро и бронз от Спешъл Олимпикс за Стара Загора

Сребро и бронз от Спешъл Олимпикс за Стара ЗагораСребро и бронз за олимпийците от Ресурсен център Стара ЗагораСъс сребърни и бронзови медали се завърнаха отборите на Ресурсен център Стара Загора от участие в Регионалните игри на Спешъл Олимпикс в Хасково. Сборният отбор по народна топка на Ресурсен център Стара Загора и ОУ „Георги Райчев“ се окичи със сребро. Смесеният футболен отбор на Ресурсен център и Пето ОУ „Митьо Станев“ завоюва трето място в крайното класиране.
Вторият смесен тим по футбол на Ресурсен център и ОУ „Георги Райчев“ също направи добри игри и отбеляза точни попадения. Отборите, ръководени от ресурсните специалисти от екип „Адаптиран спорт“ Кузман Кузманов, Петко Гюзелев и Стойка Сребрева, мериха сили със състави на ресурсни центрове и помощни училища от Хасково, Димитровград, Харманли и Кърджали.
Целта на Европейската футболна седмица на Спешъл Олимпикс е съвместно с европейската футболна общност да се създадат повече възможности за практикуване на спорта сред хората с интелектуални затруднения. В Европа повече от 55 000 атлети с интелектуални затруднения ще участват в над 420 прояви в 50 страни, подкрепяни от УЕФА и УНИЦЕФ. Над 70 футболни клуба в Европа, включително и тези на „Селтик“, „Тотнъм“ и „Интер“, също подкрепят инициативата.
"Здравна поща", i

Музиката помага за добрия сън
21 Април 2021, Сряда
{cmp_start...
Какво се случва с хората, които ядат кисело зеле
08 Февруари 2021, Понеделник
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД