Малки плувци от център "Алтернатива" получават дипломи

traiana-proektНа 19 декември от 13.30 часа, децата от Център за социална рехабилитация и интеграция (ЦСРИ) „Алтернатива” ще получат свидетелства за завършен курс по плуване, в присъствието на деца, родители  и специалисти.
Курсът стана възможен благодарение на проект „Програма за водотерапия на деца с генерализирани разстройства на развитието”, финансиран от Фондация „Помощ за благотворителността в България” чрез дарение на Спортен Клуб „Бегач”.
В продължение на два месеца дванайсет деца от ЦСРИ „Алтернатива” получиха възможност за рехабилитация чрез плуване, която се осъществи с помощта на всеотдайните треньори от два спортни клуба по плуване от Стара Загора -„Траяна” и „Августа”.
Програмата за водна терапия бе посрещната с голяма радост от децата и бе много успешна. Бяха получени много добри резултати, които ще послужат за партньорски дейности на сдружението, спортните клубове и общината за дълготрайна съвместна работа, подпомагаща развитието и интегрирането на децата с увреждания.
ЦСРИ „Алтернатива” продължава да организира благотворителни инициативи, с които се набират средства за продължаване на двата вида алтернативна терапия - плуване и арт-терапия. http://www.bcaf.bg/bg/deca-i-vazrastni-s-uvrejdania/301-autizam-stara-zagora  Видео клипът е изготвен от студенти от Нов български университет под ръководството на проф. Людмил Христов, ръководител на департамент „Кино, реклама и шоубизнес", НБУ.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД