Във ВМА отново ще оперират деца с тежки слухови увреждания

Във ВМА отново ще оперират деца с тежки слухови уврежданияВоенномедицинска академия (ВМА) изчисти задълженията си към един от доставчиците на кохлеарни имплантанти и през месец март предстоят нови операции на деца с тежко слухово увреждане, съобщиха от болницата.
От там уточняват, че финансовите задължения на ВМА по договор от октомври 2009 г. с една от фирмите доставчици на кохлеарни имплантантни системи – "Сентилион" ООД, са изцяло изпълнени.
В писмо фирмата доставчик изтъква приноса на началника на ВМА проф. Николай Петров за повишаване качеството на медицинските услуги, след продължително спиране на доставките и уверява, че могат отново да предоставят най-съвременните технически средства – Кохлеарни имплантантни системи за пациентите на Клиниката по УНГ и по този начин да им се даде шанс за пълноценен живот.
Подписано е ново споразумение между Военномедицинска академия и фирма "Сентилион" ООД. То ще осигури ритмична доставка на кохлеарни имплантантни системи и благодарение на това през месец март предстоят да се извършат първите две операции на деца с тежко слухово увреждане.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД