Медико-дентален център "Си Ди Си": Детски стоматологични услуги с упойка

Медико-дентален център "Си Ди Си": Детски стоматологични услуги с упойкаСпециализираният за дестка дентална медицина център "Си Ди Си" в Стара Загора, на адрес: бул. "Цар Симеон Велики" 112, телефони за връзка: 0899363650, 0889890087, придружава медицинските си услуги за своите малки пациенти с гаранционна карта. Две години е гаранцията за терапевтично лечение (възможни са промени при израстването на детето), а за хирургичните решения, гаранцията е пълна.
В центъра се работи с упойка при страхливи, прекалено мънички пациенти и при деца със специфични проблеми. Кабинетът предлага уютна атмосфера, наситена с весели приказни герои.
Дори зъболекарският стол е приказен герой, в чиято прегръдка малките пациенти се чувстват удобно и спокойно.
Около 600 са децата със специфични потребности в област Стара Загора и всяко от тях може да получи качествена стоматологична помощ в "Си Ди Си". Манипулациите и лечението са безплатни, защото Здравната каса покрива всички разходи за тази категория пациенти.
Д-р Ивон БъчвароваД-р Ивон Бъчварова преди да открие частната си практика по детска дентална медицина, 10 г. е била преподавател по специалността в Медицински университет-Пловдив. Д-р Бъчварова предлага на всички деца на ресурсно обучение в областта безплатен профилактичен преглед, дори да нямат оплаквания. Според нея, при много голям процент от тях има сериозни изменения и проблеми далеч преди да се прояви болковият симптом и не бива да се чака. Възпалителните процеси в устната кухина и зъбките, допълнително утежняват състоянието на децата.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД