Безплатни консултации за родители на недоносени деца

Безплатни консултации за родители на недоносени децаРодителите на недоносени деца вече ще имат възможност да се консултират с психолог чрез онлайн платформа в сайта на фондация "Нашите недоносени деца" - www.premature-bg.com. Това съобщават от организацията.
Безплатната услуга дава шанс на семействата да потърсят и намерят различни начини за справяне с трудностите, пред които са изправени. Онлайн платформата за разговор с психолог е изцяло съобразена с потребностите на родителите.
Консултациите с клиничния психолог Михаела Виденова се осъществяват всеки четвъртък от 18.30 до 20.00 ч. след предварително записване на имейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .
 
Раждането на недоносено бебе или бебе в лошо здраве е огромно изпитание за родителите, посочват организаторите. Преодоляването на това изпитание изисква много сила в тежкия момент, а често пъти и външна подкрепа.
Фондация "Нашите недоносени деца" е създадена през 2012 г. от три майки на недоносени деца.
Организацията е изцяло доброволческа и целият екип е лично обвързан с проблема преждевременно раждане и отглеждане на недоносено дете.
Основната мисия на фондацията е да осигури повече информация за родителите, относно състоянието на техните деца, както и да предостави емоционална подкрепа и помощ.
Благотворителните инициативи на "Нашите недоносени деца" подпомагат неонатологичните отделения с животоспасяваща техника, която да гарантира качествено медицинско обслужване на най-малките и уязвими пациенти - новородените.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД