Деца атакуват международна инициатива за здравословен живот

Деца атакуват международна инициатива за здравосложен животНа 26 септември старозагорското II ОУ “П. Р. Славейков” ще участва заедно с хора от целия свят във втория годишен JAM ден. Училището от града на липите ще се включи в опита да се подобри резултатът от миналогодишната инициатива. Замисълът е да се постави световен рекорд от над 1.3 милиона души, които в 10.00 часа сутринта тяхно местно време спират своята дейност и си дават кратка почивка за физически упражнения.
Jam денят е кампания за физическа активност, която е създадена, за да покани всички хора от Америка да спрат за Само-Една-Минута (JAM - Just-А-Minute) за бърза, лесна фитнес пауза и така да изпратят важно послание да бъдем активни всеки ден.
Тази инициатива се осъществява от училища, деца и възрастни по целия свят. През тази година най-много са заявилите участие от САЩ- 164 890, Австралия - 3002, България - 2984, Полша - 1657, и Канада - 588.
Месец септември е посветен на борбата с детското затлъстяване и педагозите имат възможност да се включат в инициативата и да станат JAM лидери за училището, града или страната си и да разпространят идеята за физическа активност.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД