С кенгу подскоци “Грация спорт” извайва фигурата

С кенгу подскоци “Грация спорт” извайва фигуратаKangoo Jumps (кенгу подскоци) е нов стил в аеробиката, който се въвежда и в Стара Загора. Гергана Господинова - популярна инструкторка и собственичка на клуб “Грация спорт”, направи официалната му презентация в града на липите съвместно с елитен международен треньор. 
Кенгу джъмпс е забавен спорт, който се практикува със специални обувки с ластици. Те са проектирани от кинезитерапевт, така че да намаляват натоварването на ставите до 80%. Предпазват глезените, коленете, бедрата и долната част на гърба, като в същото време натоварват цялото тяло.
За 30 минути тренировка с иновационните обувки се изгарят между 1200 и 1400 ккал - повече от аеробиката, особено в проблемните зони. Дори статичното стоене върху кangoo jumps-обувки е с голям ефект.
Тренировката извайва фигурата, подобрява и стойката на тялото, вдига тонуса и се бори със стреса. Посещението в “Грация спорт” два пъти седмично има поразителен ефект, категорична е Гергана, която има над 20-годишен спортен опит.
Kangoo Jumps е подходящ за практикуване спорт за всеки на възраст над 12 г., без ограничение на килограмите, и може да се упражнява както на закрито, така и на открито.
Официалната презентация на Kangoo Jumps в “Грация спорт” на 11 март е с вход свободен за всички, които искат да се докоснат до новото удоволствие.
"Здравна поща", Дима ТОНЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД