В Pure Jatomi сваляш 3-4 кг на месец здравословно

Сега е времето да започнем спортни занимания, ако искаме да сме във форма през лятото!

Деян ДимовПролетта и лятото чукат на вратата, започнете подготовка, ако искате да сте стройни и със самочувствие, когато дойде моментът да хвърлите дебелите дрехи. Повечето хора правят една фундаментална грешка при започване на водене на активен начин на живот: решават да влизат във форма 1 месец преди да заминат на лятна почивка или преди каквото и да е събитие, за което искат да са в добра форма.
За 1 месец трудно се постигат видими резултати. Затова, ако искате да изглеждате добре на плажа, започнете с тренировките и здравословното хранене сега! Сезонът също благоприятства. Със затопляне на времето метаболизмът се забързва, организмът “отключва” мазнините и ги изгаря по-бързо, казва Деян Димов, фитнес мениджър на Pure Jatomi в мол “Галерия” в Стара Загора. Разбира се, това важи в най-голяма степен за тези, които се трудят редовно в спортната зала и се хранят здравословно, допълва той.
Дългогодишният спортист е категоричен, че който се довери на Pure Jatomi, спокойно и здравословно може да хвърля по 3-4 кг месечно от теглото си, без резултатът да се губи мигновено след това (така наречения йо-йо ефект). Ключът е екипът треньори, пълни с хъс за работа млади хора, които изготвят индивидуален тренировъчен и хранителен план на всеки, съобразени с начина му на живот, разкрива тайната на успеха Деян Димов.
Внимание се отделя не само на упражненията с тежести, а и на друга важна част от процеса - кардио тренировката. Pure Jatomi разполага с многобройни варианти за групови занимания, от които всеки би избрал своя спорт - pure pump (лек фитнес с треньор в ритъма на специална музика), pure fire (комбинация между леки и по-тежки натоварвания), pure zu dance (зумба), hiit (тренировка с анаеробни елементи), сайклинг (високоинтензивно каране на колело с треньор), aero dance (степ аеробика под звуците на музика), тае-бо, йога, винг чун, кик бокс, крав мага и др.
Има и занимания за хора, които никога не са тренирали - напр. fitball (гимнастика с швейцарски топки и леки тежести). Препоръчвам интензивни тренировки 3-4 пъти седмично, плюс леки натоварвания като йога, стречинг (разтягане), каланетика, латино танци и др., за релакс и разтоварване, в края на седмицата, казва Деян Димов.
На хората, които тренират само във фитнес залата, и също искат да свалят някой и друг килограм, препоръчвам да отделят половината от времето си за силова тренировка с тежести, а другата половина - на кардио тренировка - с крос тренажор, пътека, степер, велоергометър.
Разбира се, промяната на визията към по-добро изисква в храненето значимо място да заемат пресните зеленчуци и плодове, да се ограничи солта, газираните напитки, да се прекарва повече време на открито. Повече за доброто хранене старозагорци могат да научат на специална среща с диетоложката д-р Райна Стоянова под надслов “Здраве, хранене и диети”, на 9 март от 10 ч. в Cinema city в мол “Галерия”, до Pure Jatomi. Входът е свободен, уточниха от фитнеса.
"Национална бизнес поща", Дима ТОНЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД