Гено Иванов 3 пъти седмично във фитнеса

Готви се да атакува пистите

Гено Иванов (вляво) и приятелят му Павел Павлов на тренировка във фитнес Pure JatomiНе съм напълнял, но застоялият начин на живот ми налага да спортувам. За тонус! Това споделя бизнесменът Гено Иванов от Стара Загора, когото засичаме във фитнес Pure Jatomi на мол “Галерия”. Той описва ежедневието си като “от бюрото - в колата”. Признава, че не му е възможно да се храни, както изисква здравословният начин на живот. Обичам включително и да похапвам сладко, макар да си налагам ограничения - парчето торта е на трапезата ми не повече от веднъж месечно.
Избягвам свинското месо и мазнините, повече наблягам на пилешко и риба, споделя шефът на автоборса “Ричи”. Колкото до цигарите - бил пристрастен пушач в миналото. С много воля ги отказал при раждането на сина си. Ричард вече е студент, учи информатика в Германия и спортува повече от баща си.
Гено Иванов признава, че за да е редовен във фитнеса 3 пъти седмично, голяма заслуга има колегата му приятел Павел Павлов, също бизнесмен. Павката от години тренира, има опит, обяснява Иванов. Показва ми упражнения, следи да ги изпълнявам правилно, надъхваме се, помагаме си взаимно, когато товарим лостовете, разказва той. Бизнесменът тренира силово, като всеки път прави и кардио. Ефекта описва като “горе-долу съм добре, особено след продължителните празници”.
През младежките си години сега 47-годишният бизнесмен спортувал активно лека атлетика. Участвал е и на състезания по петобой. От много време обаче е отдаден на автомобилите и автомобилния спорт. Зам.-председател е на Ретро клуб-Стара Загора, а тази година се готви и да атакува пистите. Реиновира едно БМВ и е амбициран да се впусне в автомобилния шампионат в най-мощния клас.
"Национална бизнес поща", Дима ТОНЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД