Боуен терапия от Австралия промотират в Стара Загора

Боуен терапия от Австралия промотират в Стара ЗагораПрезентация на оригиналната терапевтична техника Боуен ще се проведе в Стара Загора на 24 октомври. За целта тук ще бъде Георги Илчев, изключителен представител на австралийската Академия по Боуен терапия за България, съобщи за "Здравна поща" Маргарита Тенева, организатор на събитието и дипломиран Боуен терапевт.
Техниката Боуен (боутек) е нова концепция за лечение на тялото, създадена в Австралия. Неинвазивна е, нежна, но мощно балансираща тялото техника, международно призната в медицината по цял свят като допълваща, ефективна, безопасна и евтина грижа за здравето.
Техниката Боуен има способността да активира самовъзстановителните механизми на тялото. Счита се, че подобрява хомеостазата като въздейства както върху физическото, така и върху психическото здраве.
Маргарита ТеневаБоуен лечението се състои от леки движения с палци и пръсти върху мускули и съединително-тъканни структури, които изпращат „съобщения” дълбоко в тялото.
Целта на презентацията в Стара Загора е да представи пред медицинската общественост в страната тази сравнително нова за България, но добре известна в почти цяла Европа терапевтична модалност, казва Маргарита Тенева. И допълва - както и възможностите, които тя предлага, чрез детайлни обяснения и практически демонстрации.
Срещата с Георги Илчев ще е в хотел "Железник", от 17.30 ч., а входът е свободен.
"Здравна поща", Дима ТОНЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД