Шефът на "Хонда" топи килограми с фитнес

Илко Илиев с инструктора си Деян във фитнес залатаСега съм 121 кг. Целта ми е да сваля 15-20 кг. Но постепенно, здравословно и да запазя трайно новото тегло, казва Илко Илиев, управляващ собственик на автосалон “Хонда”-Стара Загора. От известно време бизнесменът редовно е във фитнес залата на Pure Jatomi в мол “Галерия”. Прави всякакви упражнения под зоркото око и професионалните наставления на инструктора Деян Димов. Всяка тренировка завършва с 30 минути кардио, където пулсът му не пада под 140 - за да се изгарят телесните мазнини.
Изпълнявам точно указанията, спазвам и строгата диета, която ми е предписал Дидо, споделя г-н Илиев. И не съм гладен, въпреки че храненето е контролирано - 6 пъти дневно, ориз, царевица, овесени ядки, кисело мляко, извара... Човек яде с очите си - ако се сложи пред него нещо апетитно и ароматно, може и да не устои. 
Бизнесменът разказва, че като ученик бил спортна натура - тренирал редовно борба, а като студент във Военното училище играел и волейбол. Бил 75 кг. Започнал да качва главоломно килограми, когато се оженил. Към спорта сега го върнала и запалила основно дъщеря му Илка, която е фенка на фитнеса. Започнал да навърта по 10-15 км с колелото, подсилил фитнеса и с плуване в градския басейн. Сега покрай него се е амбицирала да стане като нова и съпругата му Марияна.
Горд съм, че започнах. Който казва, че няма време, си търси оправдание! Завъртяло го е колелото на живота - на стола, в колата, вкъщи на масата... Сега се чувствам прекрасно, много тонизиран, включително и емоционално. Мога да хвана земното кълбо и да го обърна, описва ефекта на начинанието старозагорецът.
"Национална бизнес поща", Дима ТОНЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД