Защо трябва да изразяваме удоволствието си при секс

Защо трябва да изразяваме удоволствието си при сексМислите си, че да не издавате шум по време на секс е въпрос на възпитание и интелект. Не се самозалъгвайте - липсата на звуци не ви дава предимство. Напротив, колкото сте по-шумни в леглото, толкова това е по-сигурен признак за доброто ви сексуално самочувствие и за самочувствието ви въобще.
Ето 5 причини защо трябва да изразяваме удоволствието си при секс...
Дишането се чува. Още повече, когато извършваме някаква физическа дейност, а кой не би казал, че сексът не е гимнастика.
Нормално е при кулминация на удоволствието, дишането да се учести, да стане по-дълбоко. Всъщност, това е и признак за партньора, че се отпускате и изпитвате удоволствие от любовната игра. То може да помогне също така за регулиране или, обратно за контролиране, на темпото на акта, което е от съществено значение за постигане на оргазъм.
Представете си, че галите някого, а той стои безмълвен, лицето му не се променя... Какво ще ви мине през главата? - Не ме обича, сърди се, изпитва безразличие към мен... Как тогава да се тълкува липсата на звук в леглото при ласките на партньора? Звуците, които издаваме по време на любовната игра, също са знак за любимия, че отношението му е споделено, че успява да достави удоволствие, че емоциите са горещи също толкова, колкото неговите. Не е необходимо да пресъздавате сцени от "Когато Хари срещна Сали" - тогава героинята на Мег Райън постига добър ефект с имитирането на женски оргазъм в обикновена закусвалня на чаша кафе с приятел - по-висока стойност имат звуците, които са естествени и спонтанни.
Ако се съсредоточите в това да показвате благоприличие, докато правите секс, рискувате въобще да не изпитате удоволствие от него. Всякакви усилия за стремеж, самоконтрол, по принцип убиват отпускането, изпитването на наслада, задействането на по-високия синтез на полови хормони, отделяне на телесни течности, уеднаквяване на ритъма и повишаване на чувствителността при допир. Такъв секс си е направо безсмислен! Така че, наслаждавайте се, като не въздържате звуците, които идват от устата ви. Вслушването на тези от страна на партньора също носят наслада. Процесът е взаимен.
Издаването на звуци в леглото показва близост, силна интимност между партньорите. Голотата, и дори сексът, сами по себе си не означават винаги интимност. Всъщност, по-ниската степен на самоконтрол в леглото може да се третира като гласуване на доверие към партньора, затова, че има пасване между двамата.
Не ви притеснява да издавате възгласи при секс. Това може да значи само едно - чувствате се комфортно в собственото си тяло и секса, който правите. Всеки би се радвал на партньор в леглото си, който се чувства добре в него, нали?
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД