Правят безплатни консултации в Центъра по семейно планиране в Стара Загора

Безплатни консултации за семейно планиранеПравят безплатни консултации в Центъра по семейно планиранеДен на отворените врати организира утре, 27 ноември, Центърът по семейно планиране и сексуално здраве в Стара Загора. От 8 до 13.30 ч. в кабинет на ул. “Армейска” № 11 на Медицинския факултет на Тракийски университет всички желаещи ще могат да получат безплатно информация относно проблеми, свързани с репродуктивното здраве, с начините за предпазване от нежелана бременност и др. Добре дошли са и двойки, които планират да имат деца и желаят да получат конкретна информация в областта на семейното планиране.
Отворени сме и за подрастващите, които могат да се запознаят с интересни информационни материали в областта на сексуалното здраве, информира за "Здравна поща" д-р Боряна Парашкевова, координатор в центъра, който е клон на Българската асоциация по семейно планиране и репродуктивно здраве.
Всички, които желаят да получат безплатни консултации, могат да дойдат на място или да се обадят на телефон 0882 40 73 23, уточнява д-р Парашкевова.
Нашата основна дейност е здравно-просветителска. Работим по проекти с различни институции и организации. Наскоро приключихме образователен проект за роми, съвместно с РЗИ-Стара Загора. В момента нашите доброволци – студенти по медицина, работят с дом “Българка” по проект, който засяга рисковото сексуално поведение, допълва д-р Боряна Парашкевова.
"Здравна поща", Радослава РАШЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД