Женските ерогенни зони, които мъжете не познават

Женските ерогенни зони, които мъжете не познаватКогато става въпрос за ерогенни зони, винаги се сещаме за няколко добре познати на всички. При жените основната и най-чувствителна зона е клиторът, докато при мъжът това е половият член. Установено е, че дамите са по-облагодетелствани в това отношение, тъй като при тях се наблюдават повече деликатни области по кожата, които биха могли да пробудят сексулното им желание.
Оказва се, че жената има доста повече чувствителни зони по тялото си, отколкото предполагаме.  
Венериният хълм
За много жени и техните сексуални партньори клиторът представлява безспорен гарант за осигуряването на оргазъм. Малко познато на хората обаче е това, че няколко милиметра по нагоре се намира силно подценена ерогенна зона, която обещава върховна наслада на тези, които я познават. Mons pubis покрива пубисната кост и също така концентрира голям брой нервни окончания, стимулацията на които е причина за повишаване на сексуалната възбуда.
Коремът
Невероятно, но факт: някои дами могат да достигнат върхово удоволствие при определени движения на коремните мускули. За съжаление, тези упражнения не биха могли да бъдат усвоени по време на тренировки във фитнеса, но специалисти в областта твърдят, че известна доза активност на коремната мускулатура в спалнята може да повдигне настроението ни и да доведе по-бързо до желани резултати.
Главата
И по-точно казано- скалпът. Удоволствието, което ни доставя масажът по време на редовните посещения при фризьор, се дължи на многобройните нервни окончания, които се намират по повърхността на кожата на главата. По този начин не само се освобождаваме от стреса, но също така се стимулира кръвообращението в тази областта на тялото. Друга причина за приятните усещания при масажиране на скалпа, е отделянето на хормони на щастието - допамин и серотонин. Особено внимание трябва да обърнем и на врата, който е важна част от анатомията на удоволствието - леките докосвания и нежните целувки биха могли да предизвикат прекрасни изживявания и на двамата партньора.
Коленете
Може би никога не сте предполагали, нали, но нека помислим - колко много хора имат гъдел в областта на коленете. Едно леко докосване на тази така подценявана ерогенна зона би могло да подобри много бързо настроението ни. Това задължително е нещо, което трябва да се изпробва.
Стъпалата
Кой не обича след дълъг и напрегнат ден един приятен и релаксиращ масаж на стъпалата. Той не само помага за по-приятната ни почивка, но се оказва, че действа и много възбуждащо. Хората, които са запознати с древното учение за масаж на рефлексионните зони в областта на съпалата, знаят, че стимулирането на определени точки би могло много успешно да активират сексуланото желание на партньора ни.
Каквото и да сме намислили за вечерта, тези съвети със сигурност ще ни бъдат от полза в опитите да доставим удоволствие, както на партньора, така и на себе си.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД