Как да постигнем в леглото това, което желаем

Как да постигнем в леглото това, което желаемДори когато всичко останало във връзката работи, сексуалните стилове не винаги са съвместими. Обичаш дълги сесии на любовната игра? Твоят партньор е готов да свърши за един миг. Жадуваш за мокри, чувствени целувки. Той предпочита сухи и целомъдрени. "Сексът е енергията на една нова връзка, и той трябва да е много добър. Вълнението и нетърпението, страстта са позитивни, но негативното е, че удряте носовете или коленете си, защото просто не сте се научили как да танцувате заедно, все още.
Но дори и в дългосрочен план, двойките могат да се борят за по-добро прекарване в спалнята. Въпреки, че ние можем лесно да кажем на нашия партньор каква риза бихме искали да носи, или това, което ние бихме искали да се сготви на вечеря, ние сме склонни да получим дефект в говора, когато става въпрос за темата за секса.
Според семейния терапевт Рейчъл Съсман, хората са склонни да бъдат много чувствителни, когато става въпрос за секс. Те се страхуват да не наранят чувствата на партньора си, и така те не им казват какво харесват или не харесват. Но партньорът не би могъл да научи това по друг начин освен от вас самите.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД