Добрият секс не се върти задължително около един оргазъм

Добрият секс не се върти задължително около един оргазъмОсветлението е приглушено. Огън гори в камината. Две чаши за вино, наполовина празни, са на нощното шкафче. Дрехите са в купчина на пода. Вие двамата падате от леглото, и ... О, Боже! Не експлозии на страстта. Не задъхани прокламации на желанието. Не бурна кулминация. А малко натъртвания.
После се чудим: Как може всички хора, във филми и романтични романи да правят огнен, горещ секс, когато ние и нашият партньор едва създаваме искра?„Според сексолога Лоугън Левков, автор на електронната книга „Как да накараш твоя съпруг да прави секс с теб, телевизионните предавания и филми ни дават едно много изкривено представяне за това, което сексът би трябвало да бъде. Там, всеки достига до еякулация и оргазъм по всяко време и навсякъде. Когато обаче, истинският ни живот не съвпада с филмите, смятаме,че "нещо не е наред с мен," или, "нещо не е наред с моя партньор."
Според сексолога Айседора Алман, реалният секс може почти никога да не съвпадне със страстта изобразявана на екрана. Хората не говорят за това, че най-вероятно са в неудобна позиция за секс или, че любовта на живота им има лош дъх. Сексът в реалния свят не е съвършен, и не винаги завършва с разтърсваща земята кулминация - но това не трябва да се казва във филмите.
Според Левков добрият секс не е задължително да се върти около един оргазъм. Той може да бъде само едно емоционално пълноценно преживяване между партньори.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД