Мощна АНТИ-СПИН кампания правят в Раднево

Мощна АНТИ-СПИН кампания правят в РадневоОбщина Раднево с активното участие на членовете на Младежки екип, доброволците от БМЧК, школа за Приложни изкуства към Общинския център за култура ”Нончо Воденичаров”, училища и медицинските специалисти от училищно здравеопазване организират кампания ”Животът е безценен”, която ще се проведе до 28 февруари. Планираните мероприятия ще се проведат в училищата на територията на общината, Общинския център за култура, на площад „Коста Рашев” и в Художествена галерия.
В проявите са включени конкурс за стихотворение или есе „Вярвай в любовта”, конкурс за есе "Приятелството и любовта в ученическа възраст" с ученици VІІ и VІІІ клас и конкурс за рисунка за изработване на плакат на тема "Животът е безценен" с ученици от І-VІІІ клас в ОУ ”Поп Минчо” в село Коларово. В същото училище ще има презентация "Историята на Свети Валентин" с учениците V-VІІІ клас. Вечер на любовната лирика „Любовта – тази сладка омая” ще се проведе с участието на поети от община Раднево и ученици от СОУ „Гео Милев”, ОУ ”Св.Паисий Хилендарски” и ПГ „Св. Иван Рилски”. Презентация „Животът е безценен” и „Живеем ли разумно” готви ОУ „Св. Паисий Хилендарски” – VІ, VІІ, VІІІ клас. Специално табло ще изготвят
учениците от БМЧ в СОУ ”Гео Милев” .
Планирани са здравни беседи по превенция на СПИН и болести, предавани по полов път, беседа с дискусия за СПИН и предпазване от нежелана бременност, провеждане на здравно-образователна дейност и викторина с ромската общност.
Готви се атрактивна акция на площад „Коста Рашев” - позициониране на голямо сърце с изписване на послания на теми “Любов” и “Безопасен секс”, разпространение на валентинки, балони, презервативи и информационни материали.
Отличените участници в конкурса за стихотворение и есе ще бъдат наградени на 26 февруари в 17 ч. в Художествената галерия в Раднево.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД