Сапунът се плъзна леко в МБАЛ “Св. Иван Рилски”

Сапунът се плъзна леко в МБАЛ “Св. Иван Рилски”Сапунът се плъзна леко в МБАЛ “Св. Иван Рилски”За шести пореден път лекарите и здравните работници от МБАЛ “Св. Иван Рилски”-Стара Загора празнуваха заслужено на 21 януари – Бабинден. В Деня на родилната помощ началникът на АГ-отделение в болницата д-р Калина Пиперкова и доайенът на акушер-гинеколозите в Стара Загора д-р Атам Саркисян получиха специалните поздравления от директора на РЗОК-Стара Загора д-р Славка Йорданова и директора на РЗИ д-р Елена Канева. Сапунът се плъзна леко от ръцете на д-р Пиперкова и на д-р Саркисян при изпълнение на традиционния за Бабинден ритуал с измиването на ръцете на лекарите.
Поля им младата родилка Анна, която предната нощ е родила момченце с тегло 4,020 кг на име Захари. Лекото плъзване на сапуна винаги е съпроводено с пожелание така леко да се раждат всички бебета. С гореща благодарност за професионализма и уроците се обърна екипът на отделението към д-р Атам Саркисян, който тази година отбелязва 50 години лекарска работа.
Сапунът се плъзна леко в МБАЛ “Св. Иван Рилски”Сапунът се плъзна леко в МБАЛ “Св. Иван Рилски”От откриването на МБАЛ “Св. Иван Рилски” до днес в Стара Загора са се родили общо 2191 бебета. През 2013 г. броят им е бил 456, а за първите 21 дни от началото на годината в болницата са се родили 28 бебета, което е добро начало, отбеляза д-р Пиперкова.
Екипът на АГ-отделение получи специален поздрав и от собственика на болницата, инж. Дечко Колев и неговото семейство. Поздравителни адреси до АГ-екипа на МБАЛ “Св.Иван Рилски” изпратиха още кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров, както и от Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи. Красив танц в чест на празника изпълниха малките балерини от школата на Снежана Дескова.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД