През януари в "Пирогов" безплатни прегледи за хронични рани

 През януари в "Пирогов" безплатни прегледи за хронични раниБлизо 100 хиляди българи годишно страдат от трудно зарастващи рани. Това заяви в проф. Владислав Христов от столичната болница "Пирогов".
Става дума за т. нар. хронични рани - такива, които заздравяват след четвъртата седмица след появата им. Те могат да са в резултат на залежаване при възрастни хора - т. нар. декубитуси, след падане, инсулт или инфаркт например. Следващите често срещани са рани, до които се стига заради нарушаване на кръвообращението. На трето място са раните, причинени от диабета.
По думите на проф. Христов те са много сериозен проблем в България.
През януари в "Пирогов" започват безплатни прегледи за трудно заздравяващи рани. Те ще се извършват от екипа на проф. Владислав Христов в сградата на Медицински център "Пирогов", където по принцип се провеждат и прегледите по Програма "Детско здраве" на лечебното заведение.
Дните за диагностика са 17 и 18 януари и 31 януари и 1 февруари 2014 г. За прегледите не са необходими направления от личния лекар, но те ще се осъществяват само след предварително записване.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД