Връчиха годишните награди за добротворчество на “Самаряни”

Връчиха годишните награди за добротворчество на “Самаряни” На церемония в Операта в Стара Загора на 13 декември бяха връчени наградите за добротворчество на “Самаряни”. 15 бяха номинираните физически лица и групи, сред тях преподаватели от ПМГ “Гео Милев”, две групи ученици от ГПЧЕ “Ромен Ролан” и ПГСАГ “Лубор Байер”, Младежки общински съвет и др. Голямата награда “Добрият Самарянин” бе връчена на Мария Попова от Хасково и на нейното семейство - Стойчо, Аничка и Николай.
Връчиха годишните награди за добротворчество на “Самаряни” Връчиха годишните награди за добротворчество на “Самаряни” Благодарение на тях един млад човек, израснал без родителски грижи, успява да започне работа, да завърши висшето си образование и да се реализира достойно в живота.
Нека всеки от нас отвори сърцето си, за да раздава доброта и обич, призова г-жа Попова при получаването на наградата. Наградата на общността отиде при д-р Соня Вътева, помогнала на сина си да се върне към живот след тежък инцидент в лавина.
Еврокомисарят Кристалина Георгиева поздрави номинираните в кампанията “Добрият Самарянин” чрез видеообръщение по време на церемонията. Само с упорство и всеотдайност можем да постигнем един по-добър свят, бе отправеното послание от еврокомисар Георгиева. По повод 15-годишнина на сдружение “Самаряни”, тя подари камилско седло като символ на стремежа към добри дела.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД