КНСБ стартира кампания „Дари телефон – помогни на дете!”

КНСБ стартира кампания „Дари телефон – помогни на дете!”КНСБ, благотворителен фонд "Проф. д-р Желязко Христов" и СНЦ "Младежки форум 21 век" организират коледна благотворителна кампания в подкрепа на деца, чиито родители са загинали на работното място.
У нас има около 12 млн. мобилни телефони, над 8 млн. от които не се използват. Техните собственици могат да подпомогнат 50 български деца, чиито родители са загинали на работното си място, като се освободят от старите си мобилни телефони и смартфони.
Дарителската акция се организира по програма за набиране на средства под формата на мобилни устройства, която работи и за по-чиста и устойчива околна среда и превенция срещу образуването на електронен отпадък.
Дарените мобилни апарати ще бъдат оценени от фирма-партньор, която ще преведе финансовите средства по сметка на благотворителния фонд. За телефони, чиято стойност е 0 лв., фирмата-оценител ще добави 1 лв., подкрепяйки благотворителната акция. Със събраната сума ще бъдат подпомогнати стипендиантите на благотворителен фонд "Проф. д-р Желязко Христов" и други социални каузи.
Ще бъдат приемани всякакви мобилни устройства, независимо дали работят или не, дали са с или без батерии, надраскани, запазени или счупени, в офисите на Регионалния съвет на КНСБ в Стара Загора и в общинските съвети на КНСБ в областта .
Кампанията вече започна и ще продължи до края на месец януари 2014.
„Здравна поща”, i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД