За световния ден срещу СПИН откриват изложба "Животът е безценен"

За световния ден срещу СПИН откриват изложба "Животът е безценен" По повод предстоящия Световен ден за борба срещу СПИН, заместник–министърът на здравеопазването д-р Бойко Пенков ще открие днес, 29 ноемрври, изложба на художествени плакати на тема „Животът е безценен! – превенцията на ХИВ/СПИН и подкрепа за хората, живеещи с ХИВ”. Изложбата се организира съвместно с фондация „Алтернативи в изкуството”.
На събитието ще се състоят и две церемонии по награждаване. Отначало ще бъдат наградените осем плаката в различни категории, след което ще се връчат грамоти на Кабинети за анонимно и безплатно консултиране и изследване за ХИВ/СПИН, както и на неправителствените организации, които са постигнали най-високи резултати в лятната кампания по доброволно консултиране и изследване за ХИВ на Програма „Превенция и контрол на ХИВ/СПИН”. Д-р Тонка Върлева, директор на Програма „Превенция и контрол на ХИВ/СПИН”, ще предостави актуални данни
за нивото на разпространение на ХИВ в България и по света, както и АНТИСПИН инициативите в цялата страна, свързани с 1-ви декември.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД