VI Национален конгрес по интервенционална кардиология започва на 15 ноември

VI Национален конгрес по интервенционална кардиология започва на 15 ноемвриОт 15 до 17 ноември в "Кемпински хотел Зографски" в София ще се проведе VI Национален конгрес по интервенционална кардиология. Организатор на конгреса е Българското дружество по интервенционална кардиология. Провежда се под егидата на Дружеството на кардиолозите в България.
Научната програма обхваща сесии с представяне на случаи на живо и лекции на водещи български и чуждестранни експерти в областта на инвазивната кардиология. Целта ни е да се запознаем с последните постижения в областта на диагностиката и интервенционалното лечение на сърдечно-съдовите заболявания, съобщават организаторите. Основните теми на конгреса са: комплексни коронарни интервенции; коронарна физиология; структурни и некоронарни интервенции.
Очаква се във форума да се включат около 500 участници от страната и чужбина. По време на конгреса ще бъде организирана богата специализирана изложба, на която ще се представят лидери в производството на медикаменти, консумативи и медицинска апаратура.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД