С множество прояви радневски училища казват "не" на цигарите

С множество прояви радневски училища казват "не" на цигаритеС множество прояви училища в Раднево и общината ще отбележат Международния ден за борба с тютюнопушенето - 21 ноември. Сред участниците в инициативата са СОУ "Гео Милев", Второ основно училище „Св. Паисий Хилендарски” в Раднево, както и Основно училище „Поп Минчо” в с. Коларово, Основно училище “Св. св. Кирил и Методий” в с. Сърнево и Основно училище „Йордан Йовков” в с. Трояново.
От 18 до 21 ноември в учебните заведения ще се проведат редица мероприята - беседи, дискусии, анкети, филмови прожекции и презентации, раздаване на листовки и стикери. Програмата, посветена на борбата с вредния навик, включва и конкурси - за рисунка, за изготвяне на презентация, брошури, информационно табло и плакати. Предвидено е ученици да раздават дипляни и брошури по кафенетата и магазините в селата Коларово, Боздуганово и Трънково. Младите хора ще изработват и картички-послания към своите пушещи роднини.
На 15 ноември от 10 до 12 ч. пред Oбщина Раднево ще се проведе консултиране на пушачи за преодоляване на тютюневата зависимост. На желаещите ще бъде направено измерване нивото на въглеродния оксид в издишания въздух и количеството на карбоксихемоглобин в кръвта с апарата Smoker liser.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД