Филъри за стоматологията представят на „Медикус, Денто, Галения 2013“ в Пловдив

Филъри за стоматологията на  „Медикус, Денто, Галения 2013“ Филърите вече навлизат и в зъболекарските кабинети. Тяхното приложение в естетическите стоматологични процедури ще бъде презентирано по време на  VIII Международен конгрес по възстановителна дентална медицина. Той е част от  програмата  на Международната изложба за медицина, стоматология и фармация  „Медикус, Денто, Галения 2013“, която ще се проведе от 30 октомври до 2 ноември в Международен панаир Пловдив.
На конгреса ще бъдат представени  нови методи за  имплантология и хигиена, начини за възстановяване на увредени зъби, използване на лазери в ежедневната практика. Проф. Ралф Смийтс от Германия  ще изнесе лекция за алтернативите в  костната регенерация на 1 ноември, когато ще бъде открит форумът, организиран от „Ултрадентал“,  „Роми Дент“ и  „Дентакон“.
 „Медикус, Денто, Галения 2013“ ще демонстрира модерни инструменти, апаратура и изделия за медицината, стоматологията и фармацията. Изложението отново ще събере водещи производители и дистрибутори на медицинска техника и консумативи, болнично обзавеждане,  оборудване за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, продукти за профилактика и хигиена на устата, лекарства, хранителни добавки, фармацевтични препарати, лабораторни прибори и апаратура, средства за дезинфекция, работно облекло, софтуер с приложение в медицината. Участват фирми от България, Германия, Израел, Италия и Китай.
Новост за европейския пазар е пещта за  изгаряне на игли, канални пили и остри режещи предмети при температура от 1400 градуса. Тя може да се използва във всякакви кабинети, тъй като е компактна и тежи едва 700 грама. Произведена е от швейцарската компания  „Биен-ЕЕар“, а ще бъде представена от „Роми Дент“. Фирмата предлага и апарат, комбиниращ ендограф и видеограф, в който са използвани уникални рентгенови технологии.
В съпътстващата програма е включена и акция за диабета. Всеки ден от 9 до 11 часа ще се правят измервания на кръвната захар, а следобяд ще има лекции за различни проблеми, свързани с това опасно заболяване, каза Елисавета Котова, председател на Национална асоциация на децата и младите хора с диабет, която организира проявата. Ще се дискутира и донорството на органи, тъй като много диабетици се нуждаят от трансплантация на панкреас и бъбреци.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД