Българска дентална клиника взе награда за европейска награда

Българска дентална клиника взе награда за европейска наградаПрестижната награда „Българска дентална клиника с европейски измерения” беше присъдена на клиника Confident, София, с управител д-р Васил Кабакчиев, а статуетката „Огън на женското начало" получи Диляна Стойчева, собственик на  клиниката. Зъболекарските „Оскари” на националния конкурс „Мениджър на дентална практика” бяха раздадени на церемония в Пловдив за пети път, в присъствието на 250 представители на денталното съсловие у нас.
Този път участниците бяха рекорден брой - 12 дентални практики и 4 зъботехнически лаборатории от София, Варна, Пловдив, Плевен, Асеновград, Враца, Тутракан, Хасково и Шумен.
Confident e нова клиника, но получи своето признание с наградата „Българска дентална практика с европейски измерения”, защото отговаря на европейските стандарти за дентална медицина и предлага висококачествени услуги на своите пациенти. За година и половина с гордост може да споделим, че се чувстваме здраво стъпили на стоматологичния пазар, благодарение на натрупания опит и многото доволни пациенти. Гордеем се и с това, че специалистите ни работят в екип и тясно сътрудничество помежду си, което е важно за по-високия професионализъм. Нова идея, която вече реализираме успешно, е периодичното организиране на дни на отворените врати в клиниката с цел превенция на оралното здраве на българите, каза Диляна Стойчева - собственик на дентална клиника Confident, София.
Голямата награда „Мениджър на дентална практика” и статуетката „Творецът” от конкурса „Мениджър на дентална практика”, получи Юлия Радева - оперативен мениджър на МДЦ „Суис Дентапрайм”, Варна, а д-р Юрий Василев, управител и собственик на „Дентален и естетичен център д-р Василев” в Тутракан, стана най-добрият „Мениджър на дентален кабинет”.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД