Лекарите от Стара Загора номинираха доц. Александър Юлиянов

доц. д-р Александър ЮлияновХирургът доц. д-р Александър Юлиянов получи номинация за златен почетен знак "Лекар на годината" на България от Районната колегия на БЛС-Стара Загора. Решението на Управителния съвет бе обявено на церемония днес от председателя на колегията д-р Георги Бакоев.
Заедно с доц. Юлиянов РК на БЛС-Стара Загора награждава и още трима лекари - д-р Мирка Колева, общопрактикуващ лекар, д-р Ангел Будаков-анестезиолог в Комплексния онкологичен център и специалиста-офталмолог от извънболничната помощ д-р Станимир Трошев.
Радвам се, че получавам признанието точно днес, 16 октомври, когато е международния ден на анестезиолога, каза д-р Будаков при получаване на грамотата си.
А доц. Юлиянов призна, че за него номинацията е изненада. В колекцията си той има редица международни награди, сред тях - за млад хирург на Международното общество на хирурзите (най-старата медицинска организация), за утвърден хирург на Американската колегия на хирурзите, както и почетен знак на Корейския консорциум университетски болници. Досега не е получавал признание от колегите си в Стара Загора. Дали хирургът ще получи наградата на национално ниво ще стане ясно в събота, 19 октомври, в столицата.
"Здравна поща", Дима ТОНЕВА
Д-р Мирка КолеваД-р Александър БудаковД-р Станимир Трошев

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД