Клиника "Трошев" събра офталмолози на среща с хирургия на живо

Клиника "Трошев" събра офталмолози на среща с хирургия на живоНаскоро собственикът на модерната старозагорска очна клиника "Трошев" д-р Станимир Трошев се завърна от конгреса на Асоциацията на катаракталните и рефрактивни хирурзи в Амстердам. Близо 6000 специалисти от цял свят се включиха в престижното научно събитие. След него реших, че можем да покажем на нашите съграждани последните новости в катарактната и глаукомна хирургия, които бяха представени и на форума в Амстердам, заяви д-р Трошев. На 11 октомври той покани в своята клиника офталмолози от региона на среща-дискусия с хирургия на живо и презентира оперативни техники и последното поколение вътреочни лещи от най-висок клас, както и последните тенденции в глаукомната хирургия с антиглаукомни импланти.
Първото събиране в Стара Загора на хирурзи-офталмолози от цялата страна беше преди време, когато фармацевтична фирма представи свои продукти. Моята амбиция е да превърна подобни срещи с хирургия на живо в добра традиция за нашия град и всеки път да показваме последните новости в нашата специалност, каза д-р Трошев.
Клиника "Трошев" е създадена през юли 2009 г. В нея работят 5 очни лекари и двама анестезиолози. Клиниката разполага с 5 легла. В нея се извършват еднодневна хирургия, операци на катаракта, глаукома, пластика на клепачи. Благодарение на съвременната високотехнологична апаратура в клиниката профилактиката на "мързеливо око" при деца е като детска игра. докато погледът на малчугана е привлечен от усмихнато електронно човече, издаващо весел звук, буквално за секунди се извършва едно от най-прецизните съвременни изследвания на рефракция.
На година в клиника "Трошев" се оперират 1000 пациенти, правят се 4000 прегледа и 800 лазерни процедури.
"Здравна поща", Мадлен ПЕЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД