РЛС-Стара Загора номинира лекари на годината

РЛС-Стара Загора номинира лекари на годинатаНа свое редовно заседание Управителният съвет на Регионалната лекарска колегия в Стара Загора на 10 октомври бяха разгледани номиниранациите за "Лекар на годината" и бяха приети кандидатите за престижното звание на национално и на регионално ниво, съобщиха от РЛС.
На национални ниво бяха предложени кандидатурите на доц. Александър Юлиянов, д.м, ръководител на Клиниката по хирургия на УМБАЛ „Проф. Ст. Киркович" АД, международно признат експерт в областта на коремната хирургия и онкология.
На регионално ниво предложенията са за д-р Ангел Събев Будаков, специалист анестезиолог, д-р Станимир Денчев Трошев, специалист офталмолог и д-р Мирка Господинова Колева, специалист по вътрешни болести.
Тъжественото честване на Деня на българския лекар 19 октомври и на 112 години от създаването на Българския лекарски съюз ще се състои в комплекс "Сол Несебър Ризорт" в Равда, а самата церемония по награждаването на национално ниво ще е от 19.30 ч в комплекса.
Номинираните лекари на регионално ниво ще бъдат наградени официално на кратко тържество-коктейл в хотел "Железник" в Стара Загора на 16 октомври от 11.30 ч.
"Здравна поща", източник: БЛС

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД