XV Национален конгрес на БАР започва на 26 септември

Конгрес на БАРXV Национален конгрес на Българската асоциация по радиология ще се състои от 26 до 29 септември в хотел „Принцес” в София.
Тази година конгресът ще бъде посветен на прехода към формиране и приемане на критериите за добра медицинска практика и към стандартизиране на процедурите, към определяне на изискванията за качествено и ефективно съвременно обучение на младите хора. Гости на форума ще бъдат специалисти в различни сфери на образната диагностика, нуклеарната медицина и лъчетерапията, информират инициаторите на събитието от Българска асоциация по радиология.
Освен обичайните State of the art сесии, в различните подспециалности ще се отдели време на проблеми в областта на обучението, следдипломната квалификация, начина на оценка на труда нарентгенолога/нуклеарния медик и лъчетерапевта, менажирането в областта на радиологията.
Новост в програмата ще бъдат отворени сесии с интердисциплинарни дискусии на реални случаи, както и предконгресни работни сесии с практическа насоченост, допълват още организаторите на форума.
„Здравна поща”, i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД