Ден на екс пушача отбелязваме на 26 септември

Ден на екс пушача отбелязваме на 26 септемвриНа 26 септември 2013 г. за първи път в цяла Европа се организира събитието "Ден на екс пушача" - част от кампанията на ЕК „Екс пушачите са неудържими“.
РЗИ-Стара Загора, в партньорство с доброволците от Клуб "Млад здравен експерт" и Асоциацията на студентите медици в България, ще проведат рекламно-информациона акция на 26 септември от 10 до 12 часа. На желаещите ще бъде направено измерване на въглеродния оксид в издишания въздух и количеството на карбоксихемоглобин в кръвта и ще бъдат разпространени информационни материали - листовки, брошури, плакати по главната улица бул.“Цар Симеон Велики“ в отсечката от Общината до бул.“Патриарх Евтимий“.
Апаратът за измерване на въглеродния оксид в издишания въздух и количеството на карбоксихемоглобин в кръвта на пасивни и активни пушачи е на разположение в Кабинета за консултиране отказа от тютюнопушене в инспекцията, етаж 1, стая 105. На желаещите граждани ще се дават необходимите консултации, а чрез лаптоп ще се осигури достъп до интернет за използването на iCoach - безплатния онлайн инструмент за отказване от цигарите.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД