В България стартира най-голямото медицинско изложение

В България стартира най-голямото медицинско изложениеMedPharm Careers е най-голямото по рода си медицинско изложение за търсене на работа в Европа, където стотици здравни специалисти намират възможности за развитие на тяхната професионална кариера.  Тази година есенното издание на  MedPharm Careers ще се състои в над 20 европейски страни.
В България ще се проведат едно изложение в София и шест семинара в градовете Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе и Плевен. Форумът в Стара Загора е на 27 септември от 15.00 часа до 19.00 часа, в хотел "Ефир" .
По време на семинарите ще бъде предоставена актуална информация за възможностите за работа в България и в чужбина за здравни специалисти. След всяка лекция е предвидена и дискусия с въпроси и отговори. Семинарите ще засегнат следните теми: какви възможности за работа по света имат лекарите в момента, как да научим ефективно медицински английски, какви възможности за специализация в България и в Европа имат младите лекари и медицинските сестри.
В България стартира най-голямото медицинско изложениеВ България стартира най-голямото медицинско изложение


В София, освен семинарите, ще се проведе и традиционното изложение MedPharm Careers, на което медиците ще могат да се срещнат с представители на фирми, предлагащи възможности за кариерно развитие във Великобритания, Германия, Франция и Швейцария, Скандинавския полуостров и в България. Изброените компании съдействат за оформянето на  всички документи нужни за работа в чужбина, осигуряват езикови курсове и подпомагат в планирането на кариерата на всеки кандидат. Освен това на събитието ще бъде представен и най-добрият онлайн курс по медицински английски в света, за който всеки посетител ще получи 20% отстъпка. Всеки присъствал на изложението и семинарите ще получи безплатни броеве на списанията MD, MedINFO и MedPhaem Magazine и ще има възможността да се запознае с най-новите медицински книги и учебници, представени на щанда на Educational Centre.
Участието във форума е безплатно, необходима е само регистрация на: http://www.medpharmjobs.com/fairs/BG.
"Здравна поща", Мадлен ПЕЕВА


lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД