Стартира третата национална кампания по приемна грижа

Стартира третата национална кампания по приемна грижаНа 13 септември стартира третата Национална доброволческа информационна кампания в подкрепа на приемната грижа под надслов „Всички имаме грижата".
Кампанията е организирана от Българкият младежки Червен кръст. В Старозагорска област тя ще обхване четири града - Стара Загора, Казанлък, Чирпан и Раднево. Кампанията е част от Програмата за предоставяне на услуги и подкрепа на деца и млади хора, напускащи социалните институции, която се реализира с финасовата помощ на фондация „Велукс" и в партньорство с Международната Федерация на Червения кръст и Червения полумесец, Зона Европа.
Инициативата е следствие от натрупания дългогодишен опит на общинските клубове на БМЧК в подкрепа на децата в нужда и от убеждението, че единствено разгръщането на мрежи от подходящи социални услуги в общността може да им предложи среда и грижа, близки до семейната.
Началото на кампанията ще бъде положено в старозагорския парк „Пети октомври" в 16 ч., където ще се организират забавни и състезателни игри с деца.
В четирите града вече бяха проведени обучения по приемна грижа на доброволци, които ще участват в кампанията.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД