Елен Колева и Дарин Ангелов подкрепиха кампания срещу употребата на алкохол от непълнолетни

Елен Колева и Дарин Ангелов подкрепиха кампания срещу употребата на алкохол от непълнолетниНа 18 юни в София се състоя последният от семинарите на училището за родители на PernodRicard Bulgaria. Беседата беше домакинствана от психотерапевтите Мадлен Алгафари и Виргиния Захариева. За да обозначи края на кампанията, семинарът беше изцяло с практическа насоченост, така че родителите си тръгнаха с много нови идеи за справяне в рискови ситуации.
Своята подкрепа към инициативата показаха актрисата Надя Конакчиева и телевизионната водеща Зейнеб.
По време на срещата с психотерапевтите, родителите се радваха и на ведрото присъствие на актьорите Елен Колева и Дарин Ангелов, които се включиха дейно в практическите занимания. Младите актьори изпълниха няколко упражнения за гласуване на доверие и бяха сред първите доброволци, които участваха в ситуационните игри. Това начинание е много полезно и съм убедена, че всеки от родителите, които днес бяха тук, си е тръгнал с нещо научено. Вярвам, че трябва да има повече такива инициативи, които да подкрепят родители в тази най-трудна и важна роля за тях, сподели Елен Колева след края на беседата.
Начинанието на Pernod Ricard Bulgaria предизвика интереса на много български звезди. Кампанията се радваше на подкрепата на известни лица от театралната сцена и малкия екран. Сред имената на подкрепилите инициативата се открояват тези на Йордан Йовчев, Таня Карабелова, Параскева Джукелова, Мая Бежанска, Богдана Трифонова, Ирен Кривошиева и Китодар Тодоров.
„Здравна поща”, Мадлен ПЕЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД