Йордан Йовчев се обяви срещу употребата на алкохол при тийнейджърите

Йордан Йовчев се обяви срещу употребата на алкохол при тийнейджъритеКъща „Огоста“ домакинства на 11 юни в София на поредния семинар от поредицата „Училище за родители“ на PernodRicard Bulgaria. Инициативата продължава да е на тема употребата на алкохол при непълнолетни и цели информирането на родителите за начините за справяне с този проблем. Във вчерашната беседа се включиха будни родители и бъдещи майки, но и известни лица от спорта, театралната сцена и малкия екран.
Актрисите Параскева Джукелова и Мая Бежанска бяха само една част от родителите, дошли да се учатАктрисите Параскева Джукелова и Мая Бежанска бяха само една част от родителите, дошли да се учат. Подкрепа към начинанието показаха и радиоводещата Богдана Трифонова и актрисата Ирен Кривошиева, придружена от приятеля си Николай Николов. Обявеният жълт код за проливни дъждове в столицата не попречи и на спортната легенда Йордан Йовчев – настоящ заместник-министър на спорта, да окаже своята подкрепа към начинанието. „Това е една прекрасна инициатива и съм убеден, че трябва да има повече такива. Вярвам, че спортът е един много добър начин да научим децата си на дисциплина и да фокусираме мисленето им в друга посока“, сподели световноизвестният гимнастик след края на семинара.

Лекцията се води от психотерапевта Петър Кралев и стартира с така нареченото „заземяване“ – техника за разтоварване от психическо и физическо натоварване. Под звуците на музика за медитация присъстващите направиха няколко упражнения за освобождаване на съзнанието и тонизиране. Двучасовата беседа беше разделена на теоретична и практическа част, която включваше ситуационни игри за упражняване на родителския авторитет в рискови ситуации. Семинарът приключи под аплодисментите на аудиторията.

Последната лекция ще се проведе 18 юни в къща „Огоста“, ул. „Огоста“ 5 от 18:30 часа. Всички събеседвания с психотерапевтите в рамките на проекта са напълно безплатни и достъпни за всички. Записванията за семинарите могат да се правят на телефон: 0889 324 333, или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД