ЗВЕЗДИ застават СРЕЩУ УПОТРЕБАТА НА АЛКОХОЛ от подрастващи

Моделът Таня КарабеловаВ София  вчера стартира безплатното училище за родители на Pernod Ricard Bulgaria. Инициативата е част от глобалната кампания за корпоративна и социална отговорност - Responsib’ALL Day. Тази година инициативата е посветена на намаляването на употребата на алкохол сред непълнолетни лица. В семинара взеха участие всички служители на Pernod Ricard Bulgaria в знак на съпричасност и социална отговорност към проблема.

В редиците на обучаващите се родители застанаха и родни звезди, сред които моделът Таня Карабелова, актьорът Китодар Тодоров и певицата Деси от Sentimental Swingers.
Носителката на титлата „Мис България Свят“ 2001, която има двегодишно момиченце, беше сред най-активните майки в семинара и задаваше въпроси на специалистите за възпитанието и отглеждането на децата. Мисията на всяка „Мис България“ е да подкрепя такива обществено значими каузи и да дава своя принос в борбата с подобни проблеми като рисковата употреба на алкохол при непълнолетните. Съжалявам, че през последните години красивите жени на България забравиха истинската мисия на титлата, която носят, сподели минути след края на семинара Таня Карабелова.

Актьорът Китодар ТодоровБеседата стартира с кратко представяне на фактическата част на проблема. Психотерапевтът Петър Кралев и д-р Владимир Пожарнашки очертаха основните критерии за рискова употреба и разказаха за последствията от употребата на алкохол върху детския организъм. Колегите им Виргиния Захариева и Мадлен Алгафари предложиха на участниците поредица от полезни практически упражнения, които да покажат на родителите как да запазчт авторитета си пред своите пораснали деца.

Следващите лекции ще са на 11 и 18 юни 2013 г. Събеседванията с психотерапевтите в рамките на проекта са напълно безплатни и достъпни за всички.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД