Изложение "Мисия и здраве" откриват пред НДК в София

Изложение "Мисия и здраве" откриват пред НДК в СофияНад 50 изложители ще вземат участие в Изложение „Мисия Здраве”, което ще се проведе от 7 до 9 юни пред НДК. Първото по рода си изложение за здравни и социални услуги на открито ще премине под мотото „За здравето и красотата в центъра на съвременния начин на живот”. Официален партньор на изложението е Столична Община.
Сред участниците в събитието са болници и медицински заведения от цялата страна и чужбина. В изложението със свои шатри ще вземат участие и някои от най-големите фармацевтични компании у нас.
Голямо е разнообразието и от производители и вносители на хранителни добавки и козметика. Събитието се организира в сътрудничество с Националната пациентска организация, Българския червен кръст, Асоциация „Диабет”.
По време на изложението ще има богата съпътстваща програма, която включва безплатни прегледи, тестване за различни болести, демонстрация по оказване на първа помощ, както и томбола и викторини с много награди.
Безплатни прегледи и консултации ще има в следните области: кардиология, дерматология, урология, ангеология (заболяванията на артериите и вените). Посетителите на Изложение „Мисия Здраве” ще могат да си направят безплатни тестове за диабет, хепатит, ХИВ/СПИН, спирометрия (измерване на дишането), индекс на телесната маса и др.
Програмата на сцената включва образователни лекции в областта на хипертонията, артеросклерозата, най-честите заболявания на стомаха и храносмилателния тракт, здравословното хранене.
Работното време на изложението в петък и събота е от 10 до 20 ч., а в неделя от 10 до 16 ч. Входът за всички посетители е безплатен.
"Здравна поща", Мадлен ПЕЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД