София отново посреща медици от цял свят на изложението „Булмедика/Булдентал”

София отново посреща медици от цял свят на изложението „Булмедика/Булдентал”От 15 до 17 май в Интер Експо Център-София, ще се проведе 47-ата международна специализирана изложба „Булмедика/Булдентал”. Голямото медицинско събитие има почти половинвековна история.
Всичко през тези години подчинихме на желанието си да помагаме на хилядите лекари, дентални лекари, фармацевти, лаборанти, мениджъри на здравни заведения. С нашите неизменни партньори - Българския лекарски съюз и Българския зъболекарски съюз, заедно с пациентски организации и авторитетни чуждестранни партньори, сме амбицирани да продължим да развиваме този новаторския дух и в бъдеще.
През годините изложбата се утвърди като посланик на разработени у нас високотехнологични продукти, които са нови и за практиката в Източна Европа. Мисията ни е да помагаме на българските медици да развиват кариерата си в България, а пациентите да вярват, че тук ще получат най-добрите грижи, заявиха организаторите на изложбата.
Специалисти от болници и от лечебни заведения за извънболнична помощ, диагностично-консултативни центрове, медицински клиники и други здравни заведения все повече разчитат на експонатите на „Булмедика/Булдентал”. Форумът ще представи ценни нововъведения в областта на диагностиката, нови стъпки в хирургията, икономична и щадяща околната среда техника за обработка на медицински отпадъци и много други решения за по-добро здравеопазване.
Денталните лекари ще могат да видят най-новото в бързо развиващата се имплантология, в ортодонтията, оралната и лицево-челюстната хирургия, нововъведенията в протетичната дентална медицина. В отговор на апела на зъолекарите за системни грижи и превенция на населението у нас, изложението обръща специално внимание на специализирани продукти за орална хигиена за различни възрастови групи с терапевтично и естетическо предназначение.
Освен традиционни участници от България, Австрия, Италия, Словения и Гърция тази година изложението ще посрещне и нови компании от Русия, Полша, Италия, Великобритания, Южна Корея, Китай, Германия, Унгария, Франция, Румъния, Италия. За пета поредна година фирми от Южна Корея ще имат национално представяне и ще демонстрират своите продукти на обособени зони в медицинския и денталния сектор на изложбата.
В дните от 17 до 18 май 2013 г. Европейското дружество по дентална ергономия ще проведе 25-ата си юбилейна среща, посветена на темата „Бъдещето на денталната медицина, справяне с предизвикателствата с помощта на денталната ергономия“. Домакин е Българската научно-изследователска група по дентална ергономия. Лектори от Европа и САЩ ще представят ключови концепции за планиране и изпълнение на инструменти, апаратура, високи технологии, уточниха организаторите на изложението.
„Здравна поща”, Мадлен ПЕЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД