Ден на осиновяването организира на 30 април сдружение "Самаряни"

Ден на осиновяването организира на 30 април сдружение "Самаряни"Старозагорското сдружение „Самаряни“ предоставя нова възможност на всички семейства от региона, които проявяват интерес към темата „осиновяване на дете“. Всеки последен вторник на месеца от 8 ч. до 12 ч., в сградата на Центъра за обществена подкрепа на сдружението, който се намира на бул. „Христо Ботев“ № 205, ще бъде на разположение специалист, който работи по направление осиновяване.
Това ще е психолог с тригодишен професионален опит в обучение на кандидат-осиновители и подкрепа на семейства, осиновили дете.
Денят на осиновяването ще бъде полезен за всички, които се колебаят дали да кандидатстват за осиновители и имат нужда от подкрепа и яснота, както и за осиновители, които искат да споделят своето притеснение, тревога или успех, казаха от "Самаряни". Свободните консултации няма да бъдат обвързани по никакъв начин с подписване на задължителната за всички ползватели документация. Консултациите могат да бъдат проведени и по телефона и нямат обвързващ характер, освен ако ползвателите не пожелаят това, каза Антония Павлова, специалист "Маркетинг и масмедии" в сдружението.
Тя уточни, че ще очаква всички желаещи на посочения адрес или на тел. 042/ 66 03 28.
Инициативата е израз на загриженост към децата, които очакват бъдещите си родители и към всяко семейство, което иска да осинови дете, но има нужда от подкрепа.
"Здравна поща", Мадлен ПЕЕВА


lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД